Dansk Regnbueråd

Dansk Regnbueråds Nytårstale 2022

Kære allesammen!

Den 8. juni 2022 - et par dage efter Grundlovsdag for bare syv måneder siden - gik vi i luften med Dansk Regnbueråd. Det har været den vildeste flyvetur lige siden, og jeg vil starte med at sige tak til alle jer, der har støttet os, og som har fundet modet til at deltage i debatten om, hvordan man har drevet regnbuesagen i de senere år - og hvordan vi skal drive den i fremtiden.Det har været Dansk Regnbueråds fornemste opgave at sætte debatten fri. At sige: “Du både må og skal mene - og sige - noget om det her, for det handler også om din ytringsfrihed, dine børns ve og vel, dit sundhedssystem, dine medier, dit Folketing og alle de andre ting, der er på spil, fordi tingene er kørt så langt og så farligt ud af woke-sporet, som de er.

På de syv måneder, der er gået, er det lykkedes os - med jeres og mediernes hjælp - at etablere os som et regnbue-politisk brand. Masser af almindelige danskere såvel som alle politikere i Folketinget ved, hvem vi er, og hvad vi står for. Det er godt for vores politiske arbejde på Christiansborg, hvor vi om få dage begynder samarbejdet med det nye Folketing og den ny regering - det bliver rigtig spændende, og det ser vi meget frem til.

Øverst på listen over vores politiske mål er at få stoppet medicinsk kønsskifte til børn. Det har vi arbejdet målrettet på at få standset fra dag 1. Vi tror på, at det vil lykkes i 2023 - for ikke bare er vi vedholdende og aktivt til stede i det politiske system, vi mærker også, at folkestemningen er vendt. Mange af jer vidste jo simpelthen ikke, at vi gjorde den slags ved børn i Danmark - men det ved I nu, og vi mærker hver eneste dag, hvor forkert I synes det er. For det er det. Det bliver den største sundhedspolitiske skandale i nyere tid - og den vokser kun i omfang for hver måned, der går, hvor flere og flere børn og unge under 18 år bliver fejlmedicineret, steriliseret og kastreret som følge af en vanvittig kønsideologi, der har infiltreret vores sundhedssystem.

Vores sag er i 2022 blevet styrket, fordi lande, vi sammenligner os med, har sagt stop for kønsskifte til børn. Vi taler bl.a. om Sverige og Finland - men nu også Storbritannien, der i årevis udførte kønsskifte på en stor mængde børn hvert år. Storbritannien kan nu pludselig ane de katastrofale konsekvenser af behandlingstilbuddet, og briternes sundhedsstyrelse er for få måneder siden vendt på en tallerken - selv socialt kønsskifte, altså der hvor man bl.a. lader barnet skifte navn, frarådes nu på det kraftigste, fordi det kan være med til at påvirke barnet til at tage en forkert beslutning om medicinsk og kirurgisk kønsskifte. I Danmark er der endnu ikke ændret så meget som et komma i Sundhedsstyrelsens behandlingstilbud om kønsskifte til børn - en behandling, der kan påbegyndes allerede fra 12-års alderen, når barnet kommer i puberteten. 

Men det kommer der til at blive lavet om på. Og det er ikke bare kommaer, der skal flyttes - Sundhedsstyrelsen og Sexologisk Klinik på Rigshospitalet og i Aalborg kan roligt finde den store sletteknap frem, for medicinsk kønsskifte til børn i Danmark skal standses fuldstændig, og der skal etableres en vej til erstatning for de børn, der er blevet fejl-udredt, fejlmedicineret og som har fået deres udseende ødelagt såvel som smadret muligheden for at få børn, - altsammen på grund en beslutning, de fik lov at tage, da de var i deres følelsers vold på grund af af en svær pubertet og underliggende psykiske lidelser.

Men hvad skal der så i stedet tilbydes den voksende gruppe af børn med kønsidentitetsproblemer? Ja, det skal et undersøgende, opklarende terapeutisk forløb, der ikke - som nu - bare blindt bekræfter barnet i dets opfattelse af at tilhøre det modsatte køn. Den undersøgende tilgang har man stor succes med i Storbritannien, og i starten af 2023 agter vi at tage over for at møde en af de førende psykiatere på området, dr. Az Hakeem i Harley Street i London. Ham vil vi gerne have til Danmark og møde de ansvarlige politikere og sundhedsmyndigheder og vise, at der er en anden vej end kønsskifte for børn med kønsidentitetsforvirring.

Vi er faktisk selv allerede begyndt, bl.a. i samarbejde med Lotte Ingerslev fra Transkøn.dk at yde støtte og vejledning til forældre til børn med kønsidentitetsproblemer. Den vejledning, de får på Sexologisk Klinik, er kønsideologisk baseret, og bekræfter derfor som udgangspunkt børnene i deres følelse af, at de ikke er deres biologiske køn.  

Vi har i det forgangne år haft møder på Teams med forældre til børn, som er havnet i en pludselig opstået opfattelse af, at de er drenge i stedet for piger - eller omvendt - og som nu kræver at få kønsskifte, når de fylder 15 år. Beslutningen om medicinsk kønsskifte kan barnet nemlig selv træffe sammen med Sexologisk Klinik, når barnet fylder 15 - altså uden om forældrene.

Ja, du hørte rigtigt. Uden om mor og far.

Det har været meget bevægende at høre de her rummelige, kærlige og dybt desperate forældres historier - og vi er glade for at have kunnet give disse familier et andet perspektiv på problematikken. Vores tanker er hos jer, og vi har den dybeste respekt for den kamp I kæmper for at jeres børn ikke skal træffe nogle valg, der kan ødelægge resten af deres tilværelse. Så store beslutninger må ikke træffes før puberteten er ovre og barnets krop og sind er færdigudviklet. Det burde gi’ sig selv. Men det gør det ikke.

I 2023 vil vi derfor gerne lægge grunden til et bredt forankret alternativ til Sexologisk Kliniks ensidige vejledning. Altså rådgivning - og ikke bare til forældre, men også til børn og unge. Det vil I høre mere om i det kommende år. 

Hvornår begynder Dansk Regnbueråd mon at fokusere på andet end T’et i LGBT-sagen, kan jeg godt forstå, hvis du tænker. Men i virkeligheden handler de fleste emner vi dækker slet ikke om T’et.Ifølge udenlandske studier vokser langt de fleste børn fra deres kønsrelateret ubehag efter puberteten. De fleste børn viser sig at være L’et, G’et eller B’et i LGBT. Og det er netop de børn vi sætter fokus på.

Børn er børn og er ikke transseksuelle. At gå igennem et medicinsk kønsskifte er en voksen beslutning der skal træffes af fuldt udvoksede mennesker. Radikal kønsideologi har intet med transseksualisme at gøre, for kønsdysfori er en psykisk lidelse og ikke et politisk parti.

Situationen med behandlingen af den stærkt stigende gruppe af børn med kønsidentitetsproblemer er vi nødt til at få løst - ellers smadrer den hele sagen, fordi det, der sker, er så dybt forkert og forkasteligt. Ansvaret bliver jo tørret af på alle regnbuepersoner, selv om det kun er et stærkt aktivistisk mindretal, der vil det her vanvid. Dansk Regnbueråd er sat i verden for at vise, at det langt fra er alle LGBT-personer, der tænker som LGBT+ Danmark, Priden, Normstormerne, Sex & Samfund, og hvad de nu hedder allesammen. Der er langt flere regnbuepersoner, der vil noget helt, helt andet.

Vi er derfor også i gang med at se på den sexualundervisning, børnene modtager i Folkeskolen, for der er masser, der tyder på, at den er lige så gennemsyret af ekstrem kønsideologi. Seksualundervisningen er derfor på ingen måde gavnlig for børnenes trivsel og forståelse af seksualitet. Normstormerne er et skræmmeeksempel, som vi og andre har haft held til at bringe så meget i søgelyset, at deres tilstedeværelse i Folkeskolen er endt med at være meget begrænset - men vi skal have dem helt ud. De skal på ingen måde have adgang til vores børn. Normstormerne har intet at gøre i Folkeskolen.

På Christiansborg vil vi i 2023 arbejde målrettet på, at Folketinget tager et grundigt, kritisk kig på seksualundervisningen i Folkeskolen. Den skal ikke udliciteres til private, ideologiske organisationer som Normstormerne og Sex & Samfund - den skal tilbage til skolerne selv og til de lærere, der kender børnene og deres behov bedst - og undervisningen skal inkludere vejledning fra sundhedsfagligt personale. Lærernes ansvar for seksualundervisningen skal de selvfølgelig efteruddannes til, og vi skal sikre, at den efteruddannelse ikke bygger på den samme ekstreme kønsideologi, der har ødelagt så meget for børnene allerede. Ellers er vi lige vidt.

Så, ja, der bliver nok at se til. Og udover alt det, jeg lige har nævnt, vil vi også lave en række livestreams, hvor I kan møde os online, stille spørgsmål og høre om, hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det. Vi vil også gerne arrangere offentlige debatter om LGBT-politiske emner - det kommer bl.a. til at ske på dette års Folkemøde. Vi håber at møde en masse af jer dér.

Folkemødet er jo kun én gang om året, men du kan altid følge vores arbejde på vores facebookside, som er vores primære, daglige ansigt ud mod verden - men vi er også at finde på Twitter, og derudover har vi som sagt lavet en podcast, vi kalder Regnbue-rod, som er blevet rigtig godt modtaget, og som du kan følge med i, der hvor du lytter podcasts. 

Og så er der Dansk Regnbueråds blog på Substack, som er tilgængelig for alle - også selv om man ikke er på Facebook. I bloggen fortæller vi i længere artikler om vores holdninger, politiske mål og meget andet - og du kan også lytte til vores podcasts dér. Der er links til det alle disse ting i beskrivelsen under denne video.

2022 er slut - og vi kan se tilbage på et år, hvor vi kan konstatere, at der langsomt er ved at ske noget i regnbuesagen. Noget godt. Folk - også politikerne - har fået øjnene op for det vanvid, der har fået lov at diktere LGBT-politik i Danmark. Det er også din skyld, at folk og politikerne er vågnet op. Så tusind tak for din støtte, for debatten - og for kritikken, når den har været nødvendig. 

Vi kæmper fortsat videre for at få regnbuesagen tilbage på et spor, hvor vi kan genkende os selv. Et dansk spor. Ikke den identitetspolitiske, amerikanske ekstremisme, der er rejst over Atlanterhavet og skyllet ind over os de sidste 8-10 år - og som er endt med at ødelægge så meget. Der er ingen danske værdier i den woke kønsekstremisme - ingen. Det er vores mission i Dansk Regnbueråd at få dansk fornuft, et dansk menneskesyn og ægte, dansk tolerance - hvor der er plads til meningsforskelle - tilbage i regnbuesagen. 

Vi er glade for og stolte over den store opbakning, vi har fået til den opgave, siden vi startede. Den opbakning vil vi gøre alt for fortsat at vise os værdige til i 2023.

Tak for jeres støtte - pas på jer selv og hinanden.

Godt nytår.